Over Red-Rag men & women

Red-Rag Men & Women is een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. No-nonsens, stoer, ietswat brutaal, authentiek, mooi door zijn eenvoud maar met een ruw randje en verrassende materialen. Red-Rag is voor mensen met modegevoel die zich willen onderscheiden en altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen robuuste en uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!

DUTCH DESIGN | MADE IN EUROPE
Red-Rag shoes worden door vakmensen gemaakt in Italie, Portugal en Spanje. De productie vindt dus nog steeds plaats in Europa en daar zijn wij trots op! 

Wie houdt er van een uitdaging?
Red-Rag wordt gemaakt voor eigenzinnige, kleurrijke types en levensgenieters met een eigenwijze en prikkelende instelling. Sterke karakters die zich niets laten voorschrijven door trends. Ze zijn dol op onverwachte, ongekunstelde schoonheid en verrassend design. Als het om schoenen gaat kiezen ze voor authentieke, modieuze ontwerpen die met veel liefde gemaakt zijn.

Wil jij dagelijk geïnspireerd worden door Red-Rag volg ons dan nu op Instagram of Facebook!

www.instagram.com/redragmenandwomen 

www.facebook.com/RedRagmenandwomen 

Red-Rag summer 2017 - Sporting Flowers
De nieuwste trends worden vertaald naar authentieke en eigenzinnige modellen. De collectie in de typische herkenbare Red-Rag look bevat sobere constructies en gedurfde details.

Voor de dames slaat Red-Rag een brug tussen sportieve modellen, dandy styles, summer boots en sandalen. Allen gemaakt van bijzondere materialen. De vrouwelijke sneakers en veterschoentjes vallen op door hun eenvoud en bijzondere details. Python prints worden gebruikt in combinatie met zachte tinten zoals lichtgrijs, nude, taupe en wit.

Verder zien we dat de seventies sporty look steeds verder wordt doorgevoerd met verschillende platform zolen en de musthave van dit seizoen: velcro. Deze klittenband sneaker op een witte kuipzool is terug van weggeweest en ideaal voor de zomermaanden, uitgevoerd in verschillende materialen. Ook de typische Red-Rag sandalen, met plateauzool of gladiator look, zijn niet meer uit de zomercollectie weg te denken.

 

Red-Rag, trotse sponsor van het Nederlands Dames Handbalteam


Red-Rag voelt zich verbonden met deze prikkelende, eigenwijze en snelle sport die gepaard gaat met veel passie en dynamiek! Wij willen als Red-Rag deze sportieve, maar ook mode bewuste meiden helpen hun droom te realiseren! Deze dynamische sport verdient meer fans en middels een gedeelte sponsoring draagt Red-Rag daar een steentje aan bij.

Exclusieve Red-Rag sneakers in samenwerking met handbal dames!

Red-Rag shoes heeft in samenwerking met de dames van het Nederlands Handbalteam een exclusieve sneakerlijn ontwikkeld; stijlvol, shiny en sportief! Dé vrijetijds sneaker van dit moment en een ware summer musthave! Deze sneakers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, maat 36 t/m 42. Het is een minimalistische casual sneaker gemaakt voor dames met een eigen en trendbewuste stijl! Wil jij nu een paar van deze sneakers scoren? Klik dan op de storefinder voor een verkooppunt bij jou in de buurt!

Dutch design made for extraordinary people all over the world!

 

Duik in het archief van Red-Rag